05 February, 2018

Throwback Kisah Hari Jumaat Lepas

Throwback Kisah Hari Jumaat Lepas | Pagi-pagi dah nak throwback si nieyl ni ya. Last week kan warga wilayah dapat cuti free 2 hari, dah alang-alang tu sehari je nak kerja ramai yang pakat ambil sehari lagi cuti menjadikan cuti 5 hari kesemuanya. Tapi nieyl gigih merajinkan diri untuk datang bekerja sebab sayang cuti tahun ni nieyl banyak nak cuti. 




Situasi di bilik nieyl, dah lama sorang-sorang, sunyi je tak ada pula orang nak lalu lalang depan bilik nieyl hari tu. Dah la hari jumaat waktu rehat panjang, jadi nak x nak nieyl cari geng nak ajak pergi jenjalan dekat Alamanda..kekeke.. 


Inilah geng lunch date hari jumaat lepas, 3 si comel..semuanya bambam..tq kak lydia dan kim teman g jenjalan makan-makan dekat Alamanda. Nasib baik ada korang tau..kalau tak, mati kutu la duduk dalam bilik sorang-sorang.


Dah lama sebenarnya nak makan cendol durian go Local ni sejak dia buka dekat Alamanda ni, selalu pergi penuh je orang. Jumaat time pergi tu tak ada orang sangat so, dapat la rasa RM9.++ termasuk gst tau..kekeke..


Jangan lupa!


3 comments:

  1. bila opis sunyi syok jugak nak keje..tenang je.hehe

    ReplyDelete
  2. High five sikit! Hana pun minat cendol! heheh ^^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)