06 February, 2018

Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!

14 comments:

  1. Untunglah sesiapa yang berkesempatan masa sertai GA ini.

    ReplyDelete
  2. goodluck tau. ray pun nak join nnt

    ReplyDelete
  3. Hai Nieyla Nadia, no giliran awak >> 21 . Nanti 29hb ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

    http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. ok dah join ehehe

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  5. Ayu singgah dari segmen yg sama. goodluck ya ;)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama, good luck nieyl :D

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://caramelmacchiyato.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  8. gud luck
    singgah dr segmen yang sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  9. gudluck..
    singgah dan follow dari segmen yang sama...
    http://misseffah-ara.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  10. goodluck awak. singgah dari giveaway sama. semoga murah rezeki.

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
    jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
    lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


    CASH RM200 HADIAH GALS-04,

    untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
    lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
    lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)