25 October, 2017

Senarai Pemenang Giveaway Be My Lucky Followers

Senarai Pemenang Giveaway Be My Lucky Followers | First of all nieyl nak ucapkan terima kasih kepada semua yang sudi join giveaway kali ini dan kepada sponsor-sponsor yang baik hati terima kasih dan yang paling dinantikan adalah senarai pemenang kan..sabar..sabar.. Giveaway ini nieyl anjurkan adalah untuk berkongsi rezeki bersama dan menambah lagi kenalan blogger-blogger yang baru dan yang lama. Semoga lepas ini walaupun tiada contest atau giveaway sudi-sudi lah singgah blog kawan-kawan terutamanya blog nieyl ni ye..hihihi..


Pemenang RM20
(Emel detail ke nieyl_puteriimpian@gmail.com)

Pemenang RM10
 (Emel detail ke starlavender.luna@gmail.com)

Pemenang RM10
  (Emel detail ke starlavender.luna@gmail.com)

Pemenang RM10
  (Emel detail ke aisyaismail88@gmail.com)

Pemenang RM10
  (Emel detail ke aisyaismail88@gmail.com)

Pemenang RM10
 (Emel detail ke farizaatul00@gmail.com)

Pemenang RM10
  (Emel detail ke farizaatul00@gmail.com)

Pemenang RM10
 (Emel detail ke mimie_najib83@yahoo.com.my) 

Pemenang RM10
 (Emel detail ke mimie_najib83@yahoo.com.my) 

Pemenang Pakej Print Gambar + Random Stuff
(Emel detail ke shfyqhazhr@gmail.com)

19 comments:

  1. Alhamdulilah menang, tahniah kepada pemenang..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang dan terima kasih kerana join GA kami..

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada para pemenang!!!

    ReplyDelete
  5. Ada join GA ini .tapi takde luck untuk menang . Btw tahniah pada semua pemenang

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...liez menang... tjanks yo sponsor

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah, terima kasih ya! Dan tahniah kpd pemenang yg lain ^^

    ReplyDelete
  8. Alhamdullillah. Ada rezeki cikla menang. Tahniah pada yg lain.

    ReplyDelete
  9. alhamdullilah rezeki :) baru kesempatan baca

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)