04 October, 2017

Breakfast Lempeng dan Kari Ayam




Breakfast Lempeng dan Kari Ayam | Nampak beratnya breakfast nieyl pagi ni kan, tapi sesekali tak apa tau. Lempeng tu mak nieyl buatkan sebab jujur cakap nieyl sehingga hari ini masih fail lagi buat lempeng macam yang mak buat. Kadang-kadang buat tertebal la, ternipis la lepas tu tak bulat macam mak buat. Nampaknya kena menuntut ilmu lempeng sampai pandai ni. 

Korang breakfast apa pagi nie?

5 comments:

  1. SELAMAT PAGI
    SINGGAH PAGI RABU
    WOW SEDAPNYA BREAKFAST DIA

    ReplyDelete
  2. sedapnya.")
    kite breakfast dengan esp . hehe

    ReplyDelete
  3. Suka makan lempeng yang dimasak dengan planta, then bagi garing. Nyum nyum

    ReplyDelete
  4. dulu Mak selalu buatkan lempeng keras. mcm roti, tapi agak keras. makan cicah gula. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)