26 October, 2017

Blog Berwajah Baru

Blog Berwajah Baru | Dah lama sebenarnya niat di hati nak tukar baju baru blog nieyl ni rasanya sejak 2009 lagi baru 3x nieyl tukar baju blog ni. Kali ini nieyl guna khidmat Blogger Sis Hawa nieyl beri kepercayaan untuk sis hawa ubah dan design mengikut apa yang nieyl nak dan suka. Alhamdulillah tak lama pun, dalam masa 2 minggu seperti sis hawa janjikan, beliau siapkan tempahan nieyl. 

Konsep nieyl adalah simple,kemas dan cantik. Pemilihan warna, font , susunan entry semuanya pilihan nieyl sendiri. Sangat mudah bekerjasama dengan sis hawa ni. So,kalau korang pun nak tempah templete own design dan idea, boleh contact sis hawa nanti nieyl share detailnya. 

So,korang rasa okay tak blog nieyl sekarang ini?komen la sikit....


Detail Contact Sis Hawa

Facebook : sishawadotcom
Emel : sishawadesign@gmail.com 

14 comments:

  1. Template memang memainkan peranan dalam dunia blogging..tahniah..akak pun nak tukar template...tp next year kot..

    ReplyDelete
  2. Ai suka sangat bahagian social media tu.. comel nau..

    ReplyDelete
  3. Singgah sini. Memang cantik template baru ni. Nampak kemas. Awa memang pandai buat ikut citarasa kita kan?

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH BLOG NYL BERWAJAH BARU N CANTIK

    ReplyDelete
  5. Cantik Dan sweet theme sekarang

    ReplyDelete
  6. cantiknya..kita pun nk tukar templte baru

    ReplyDelete
  7. cantik nieyl..nampak sweet je wajah baru ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)