27 October, 2017

Bila Bilik PA Penuh Dengan Makanan

Bila Bilik PA Penuh Dengan Makanan | Hai korang..tengah buat apa tu?semoga hari ini lebih baik dari semalam okay. Sekarang ini nieyl memang ada bilik sendiri dan bersebelahan dengan bilik boss nieyl, so..sebelum pegawai-pegawai nak jumpa boss..dieorang biasanya akan tunggu di bilik nieyl, jadi nieyl memang akan sentiasa pastikan bilik nieyl ni wangi je dan sentiasa ada makanan. Makanan tu bukan la yang berat-berat, biasanya nieyl sediakan gula-gula, coklat.

Boss-boss lain pun kalau rasa mengantuk di dalam bilik meeting, dieorang pun akan keluar ambil gula-gula untuk segarkan kembali mata dieorg sebab bilik meeting utama dekat dengan bilik nieyl. Korang pun kalau lalu depan bilik nieyl ni..meh singgah ambil yaaa..hihihi





4 comments:

  1. wah bestnya..kalau akak keje situ konpem muka akak je yang lalu lalang depan bilik nieyl tu

    ReplyDelete
  2. bila kita nak satu pejabat ni? hehe

    ReplyDelete
  3. wah kena sentiasa bersedia lah ni hehehe. gula gula dengan coklat mmg wajib ada . oh and one more. asam. fuhh sedap

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)