27 October, 2017

Baju Hello Kitty Untuk Ellsa

Baju Hello Kitty Untuk Ellsa | Orang yang tak ada anak lagi memang suka shopping baju baby ke ek? ke nieyl seorang je macam tu? Boleh dikatakan setiap kali keluar shopping, tak sah kalau tak singgah butik-butik baby dan baju kanak-kanak.  Bukan apa geram sangat tengok baju baby girl, nasib baik nieyl ada ellsa.. Bila dah berkenan memang beli untuk Ellsa buat masa sekarang ini, dan beli juga untuk Adam..


Mummy Ellsa sent gambar Ellsa pakai baju yang nieyl belikan hari tu..alahai...sukanya dia,geram tau..apa yang dia sukakannya pun tak tau..tapi kalau korang nak tahu, Ellsa ni suka selfie tau, kalau selfie dia automatik akan senyum macam ni..hihihi...Over ellsa ni dari maklong tau..

4 comments:

  1. Amboi suka nya dia dpt pakai baju hello kitty tu. Comel je muka. Geram tgk.

    ReplyDelete
  2. Comelnya,ellsa,..hello kitty mmg comel. Anak pon suka.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)