30 August, 2017

Koleksi Keychain Pemberi Orang

Koleksi Keychain Pemberi Orang | Sebelum-sebelum ni nieyl pernah share dengan korang kan hobi kami suami isteri mengumpul FM. Nieyl pula ada hobi baru iaitu kumpul kaychain dari Oversea dan dalam negara kebanyakkannya memang pemberi kenalan nieyl. Jarang nieyl beli keychain untuk koleksi. Yang paling latest adalah Legoland,comel je dia dekat situ kan..


4 comments:

  1. Wahhh ai suka fridge magnet.. baru start kumpul untuk diri sendiri sebab sebelum ni terus lekat kat fridge mak ai..

    ReplyDelete
  2. comelnyaaa. suka jugak kumpul key chain ni. kita boleh tahu tentang sesuatu tempat/negara tu

    ReplyDelete
  3. Banyak juga koleksi keychain Nieyl terima..
    Sis pun banyak dapat keychain pemberian officemate dan ada swap dengan penpals..
    Satu hari nanti sis nak share juga macam entri Nieyl ni..
    FM sis tak berapa minat berbanding keychain.. ;-)

    ReplyDelete
  4. Banyak jugak dapat keychain nih... Tapi x dapat nak buat koleksi anak2 berebut nak gantung kat bag sekolah...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)