31 July, 2017

My New Bloglist

My New Bloglist | Welcome back,selamat bekerja kepada yang bermula kerja hari isnin ini harapnya tiada monday blues ya hari ini. Last week hari selasa, nieyl saja je post status untuk mencari bloglish baru. Tak sangka ramai yang nak jadi bloglist nieyl kali ini, terima kasih banyak-banyak. Dan nieyl tidak buat permilihan, nieyl letak semua yang tinggalkan link tu ke dalam bloglist nieyl yang baru. Dan InsyaÁllah nieyl akan singgah sekerap yang mungkin. So, uolls pun kalau rajin singgah la blog nieyl selalu tak pun, masukkan juga link blog nieyl dalam bloglist korang..hihihi.. 😊


Untuk senarai penuh bloglist nieyl yang baru, ada di ruang tepi blog ni..kepada yang tak sempat nak tinggalkan link,xpe..bulan-bulan lain nanti nieyl akan open lagi ok..apa² pun tq semua yg tinggalkan link korang...♥



7 comments:

  1. Samalah kita Sha, terlepas..
    Tapi Nieyl akan open semula kann..
    By the way, sis letak link blog Nieyl di Directory blog sis..
    Check it out! hihihi

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ... Masuk senarai ... Jemput singgah ....
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
  3. alahai xsmpt nk join hehe..
    salam singgah sini

    ReplyDelete
  4. Nampak mcm template baru jer ni nieyl

    ReplyDelete
  5. Sy bg rasanya..hehe..bw guna phone nie..x dpt nk tgk ad ke x..πŸ˜…

    ReplyDelete
  6. Selalu singgah blog Nieyl hehe..tq Nieyl sb suka singgah blog akk juga

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)