Ellsa busyuk Maklong

Ellsa busyuk Maklong | Yeay...Alhamdulillah hari ini telah selesai kesemua jamuan di bulan Syawal, perut pun dah sendat, berat pun nak naik berkilo-kilo,lemak jangan cakap lah dah berkati rasanya. Aduhai...Jomlah sama-sama kita berpuasa isnin khamis untuk dapatkan kembali berat badan yang ideal. 

Entry sebelum raya hari tu. nieyl ada share perkembangan adam, so petang yang santai ni nieyl nak share pasal budak busyuk maklong ni. Setiap kali ellsa balik selangor, tak sabar-sabar maklong nak datang rumah wan, nak jumpa dan main dengan dia. Sekarang ini ellsa dah tak boleh duduk diam dah, dia rimas kalau duduk, dia suka berdiri sekarang ni. Dah pandai meniarap dah cuma masih setempat lagi, bulan depan dah nak masuk 6 bulan usia Ellsa. Dah boleh makan dah yeayyy..


Nanti kalau ellsa dah besar, ellsa terbaca blog maklong ni..maklong nak cakap maklong sayang ellsa sangat², semoga bila besar nanti menjadi anak yang solehah didunia dan akhirat okay..muaahhh♥

5 comments:

  1. bulatnya...kalau dapat kat akk ni memang kena gomol la..hehe

    ReplyDelete
  2. Minggu sudah sata baca cerita perkembangan adam. Adam tu pun nama saya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...