Wanita Aktif Berhijab Tiada masalah dengan Elysium by Jacqueline.K.

Wanita Aktif Berhijab Tiada masalah dengan Elysium by Jacqueline.K. | Sebilangan besar wanita zaman kini berjinak-jinak dalam aktiviti lasak.  Menutup aurat itu adalah wajib bagi kaum wanita yang beragama islam tidak kira seaktif dan selincah manapun kita. Walaubagaimanapun sebagai seorang yang berhijab, itu sebenarnya bukan bermakna kita tidak boleh melakukan aktiviti-aktiviti sukan yang kita suka.Ianya tetap boleh dilakukan bagaimana??jom nieyl share...

Untuk pengetahuan korang, PTT Outdoor merupakan platform yang membekalkan segala kelengkapan dan keperluan perkhemahan di Malaysia. Terbaru PTT Outdoor telah melancarkan sesuatu yang baru khas untuk golongan wanita yang memenuhi citarasa mereka yang aktif dan berhijab. Apakah dia? Ianya adalah tudung khas yang diberi nama Elysium by Jacqueline.K


Elysium by Jacqueline.K mempunyai 3 warna yang menarik iaitu Green, Blue dan Purple. Material kain yang digunakan adalah Microfibre dan streachable s spandex jadi sesuai  untuk melakukan aktiviti luar dengan lebih selesa. Lagipun kainnya ringan dan cepat kering jika dibasuh, basah terkena air terjun ataupun peluh. 


Tudung ini juga sangat mudah untuk disarungkan tidak memerlukan sebarang pin pun, hanya sarung sahaja sudah siap terletak sahaja atas kepala. Ianya memang sangat sesuai untuk wanita yang ada anak kecil dan menjimatkan masa untuk bersiap. Malah korang tidak akan rasa panas pun kalau memakai tudung ini sebab ianya tidak memerangkap haba. so, try okay..



Setiap wanita perlu ada sekurang-kurangnya satu helai,kenapa?sebab tudung ini tidak memerlukan korang menggosok. Terus sarung sahaja, semudah A B C. Cepat,selesa, pantas dan kemas. Siapa tak grab sehelai rugi tau..


Kalau korang masih lagi tercari-cari tudung yang sesuai untuk bersenam, tidak mudah terselak, ringan dan serap peluh, nieyl sangat rekemen korang cuba tudung  Elysium by Jacqueline.K. ini korang pasti tidak akan kecewa malah nak beli lagi warna lain. serius..

Ramai orang pilih tudung Elysium sebab :-
  • Material kain tidak panas..best sangat.
  • Tidak mudah bergerak,tidak perlu risau terselak lagi
  • Ringan dan sesuai untuk bersukan
  • Harga adalah mampu milik dan berpatutan

Nieyl dah ada sehelai,warna blue..sangat ringan, sejuk dan tidak kedut itu yang paling penting okay. Jadi sangat penting untuk kita sebagai wanita yang aktif memilik tudung Elysium ini..Untuk dapatkan tudung khas ini, nieyl share detail di bawah:-

Whatsapp 0164221018 (lagi senang, klik link ni untuk directly whatsapp kami: http://pttoutdoor.wasap.my

Facebook : PTT Outdoor
Website : PPT Outdoor

1 comment:

  1. TERIMA KASIH sebab share ! Confirm akak nak beli satu. Pengalaman kene warded dengan tudung bawal masya Allah payah nyerrrrrr .. akak mesti nak kene ade 1 tudung macam ni untuk kecemasan. duduk kat wad ok tak komot.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...