Untung Jadi Anak Buah saya

Untung Jadi Anak Buah saya | Itulah orang kata bila belum ada rezeki ni, segalanya untuk orang sekeliling...siapa lagi yang lebih bertuah kalau bukan anak-anak buah nieyl. Kalau belah nieyl ramai yang dah besar-besar, so..kalau belah en.husband masih kecil-kecil, baru nak membesar. Adam baru 1 tahun 9 bulan dan Ellsa pula baru 4 bulan lebih. So,kalau pergi mana-mana terutamanya kalau pergi holiday mesti akan beli something untuk dieorang. 

Kalau nak beli makanan, tak berapa pandai sangat pula Ellsa nak makan, so kita bagi adil nieyl belikan dieorang baju. Kalau nak tahu, masa pergi shopping dekat Melaka Outlet hari tu..plan nak belikan baju dieorang yang sama tapi merata masuk kedai baju kanak-kanak tak ada..2x masuk kedai yang sama..hihihi...

Last-last dapat juga lah baju seorang sehelai..walaupun tak sama x apa lah..next time beli lagi ya...Ha..cepat siapa yang nak kasi anak dia jadi anak angkat nieyl..meh register..hihihih


2 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...