Random Menu Berbuka


Random Menu Berbuka | Sori ya korang, pagi-pagi dah tayang makanan almaklumlah bulan puasa kan kebanyakkan entry memang tentang makanan pun.hihihi.. Tahun ni bulan puasa, masa nieyl akan tak berapa nak stabil sebab lepas keluar pejabat nieyl terus kena pergi Bangi untuk pick up my sister. Sepatutnya nieyl keluar pejabat jam 4.30 sampai rumah biasanya jam 5 tapi disebabkan kena pergi Bangi terus, sampai rumah antara 6.10-6.30 lebih kurang, jadinya nak masak sedap² agak susah sedikit sebab kekangan masa. Itu belum kalau jamm lagi..Jadi,menu berbuka memang sangat simple,dalam masa 30 minit kena siap masa.



 Menu ni hari sabtu lepas nieyl pergi rumah my sister,nak buka bersama mak..
mak buatkan nasi ayam special untuk nieyl..yumyum...


Selamat berpuasa semua, yang mana masih bertahan tu Alhamdulillah...jangan di bilang berapa hari tinggal di bulan  Ramadhan yaa...sabar....

6 comments:

  1. Saya beku kan lauk je kak.. Kalau lambat, tinggal panaskan je. Maklum lah kami nie anak2 rantau. hahaha

    ReplyDelete
  2. Sebenarnya lauk simple dimple nilah pembuka selera berbuka kan. :)

    ReplyDelete
  3. Bulan puasa ni terpaksalah, sebelum makan amek gambar dulu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...