Beras plastik?


Beras Plastik? | Beberapa minggu yang lepas, ada juga la perasan status rakan-rakan di facebook berkaitan dengan beras plastik ni. Tidak tergerak hati pula nak check jenama apa..sebab rasa yakin yang beras nieyl guna di rumah tu beras tulen bukan plastik...hihihi..

Beras plastik yang dimasak kemudiaannya dikepal dijadikan bulat lalu dilemparkan yang jelas kelihatan tidak hancur ataupun pecah seperti beras-beras yang lain..Ya Allah..kalau kita makan sampai mati pun takkan hancur dalam badan ni..sedangkan plastik pun ribu tahun nak lupus ini kan beras yang masuk dalam badan..Allahuakbar..minta dijauhi...

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...