Viral : Masker Baru Dari Korea


Masker Baru Dari Korea | Siapa dekat sini yang rajin pakai masker di rumah?kalau ya..kita geng! Tapi nieyl bukan nak cerita tentang masker yang nieyl pakai, cuma sambil search someting ternampak satu artikel berkaitan dengan masker yang dikatakan tengah viral so..jom kita tengok apa yang viralkan sangat tu.

Korang pun tahu, korea selatan merupakan negara yang majoriti penduduknya begitu mengambil berat tentang kecantikan dan rawatan kulit. Dan baru-baru ini ada satu produk baru keluaran korea yang sememangnya lain dari yang lain.

Ianya dipanggil "Bubble Mask" , dimana fungsi dia tetap sama seperti masker yang lain cuma yang lebih menarik perhatian tu muka si pemakai masker tu. Sebaik sahaja dipakai di muka, terus buih-buihnya menjadi menebal dan menghasilkan gelembung-gelembung dimuka. Jika dibiarkan lagi lama terkena udara, masker ini akan menjadikan muka si pemakai tu kelihatan sangat lucu..

Agak² dekat Malaysia bila nak sampai?nak try juga..hihihi


6 comments:

  1. Tak pernah pakai masker tapi kalau ade yang ni nak try jugak ! ahahaha..

    ReplyDelete
  2. kawan sha ada jual bubble mask ni hahaha tapi harga dia ><

    ReplyDelete
  3. hahaha menakutkan pon ade gak

    ReplyDelete
  4. alamak ngeri plak akak tgk neiyl hahahahaaaha

    ReplyDelete
  5. Suka juga dgn masker...tp xpernah jumpa yang macam ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...