17 May, 2017

Pernah Tengok Aiskrim Hitam Tak?

Pernah Tengok Aiskrim Hitam Tak? | Serius??biasanya kita pernah tengok ubat gigi yang digabungkan dengan arang, tak pun pencuci muka tapi kali ini sangat berbeza dan luar biasa Aiskrim Arang..peh!serius hitam legam kot..


See..hitam kan?agak² korang takut tak nak makan..hihihi..Aiskrim ni ada di jual di sebuah kedai di Los Angeles, Califonia iaitu Litter Damage Ice Cream Shop dan aiskrim yang hitam legam ini di kenali sebagai Goth Ice Cream.


Warna hitam adalah unik bagi aiskrim sebab biasanya kita akan makan aiskrim yang berwarna warni tapi tidak lah warna hitam seperti ini..Agak² dekat Malaysia nak buat  tak??nak rasa juga... 

9 comments:

  1. cemas juga nak makan tu sebab biasanya warna aiskrim cantik dan menarik, tapi tu la jgn pandang rupanyakan..entah2 rasanya sedap

    ReplyDelete
  2. huh.. serius hitam betul eskrem cam ni.. 1st time tengok..

    ReplyDelete
  3. ptama kali nmpk =D mcm2 trend skrg

    ReplyDelete
  4. Kalau kat Malaysia, takut orang tak beli.

    ReplyDelete
  5. I have no issue trying it! It still looks delicious though.

    ReplyDelete
  6. Skang nie dh ade mcm2 makanan yg warna hitam..roti la spegeti la..now eskrem..tp akak okayh je kalau nak try..baru la challenging..;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)