Pengalaman Pertama Berpuasa

Pengalaman Pertama Berpuasa | Salam Ramadhan semua. Tajuk pengalaman pertama berpuasa tu sebenarnya adalah pengalaman pertama tidak bersahur di hari pertama berpuasa. Sedih sangat sebab sedar-sedar je dah pukul6 pagi..aduhai...kesian en.husband..tapi Alhamdulillah..Allah beri kekuatan sehingga waktu berbuka puasa. 


Sejak kejadian 1 Ramadhan tu, nieyl minta tolong kakak nieyl kejutkan dalam pukul4 pagi cmtu, walaupun kunci jam kadang-kadang boleh terbabas juga..hihihi..untuk lebih selamat, pesan dekat kakak yang duduk sebelah rumah nieyl ni..hahaha..tak pun dia akan call nieyl..

So,nieyl tak ada menu sahur nak di share kan dan menu berbuka pun x de ya sebab berbuka di rumah MIL nieyl :)

4 comments:

  1. Harini echa pun tak terbangun sahur. Huhuhu.

    ReplyDelete
  2. owh..nasib berbuka dgn family..xterbabas lg..huhu

    ReplyDelete
  3. risau je kalau terlepas sahur..huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...