05 May, 2017

Hadiah Giveaway dari Cik Renex

Hadiah giveaway dari Cik Renex | Giveaway yang nieyl join,Giveaway ni anjuran blogger Elsaalicious jadi hadiah kena claim pada sponsor, so..hadiah nieyl kena claim dekat blogger Cik Renex . Semalam baru sampai hadiahnya, bantal Owl cantik tak??




Okey kalau ada sesiapa nak juga bantal yang comel macam yang nieyl punya ni boleh tengok detail di gambar di atas ataupun yang nieyl sertakan di bawah ni okey..

Blog : Cik Renex
IG / Fb : bycikrenex
No hp : 017-7944891

4 comments:

  1. HUwaaaa cantiknyee bantal ni...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah . Thank you nieyla sebab sabar tunggu hadiah. Hehe.

    ReplyDelete
  3. Lawa ❤️❤️
    Recommended 🌹

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)