Pau Cendawan yang viral tu



Pau Cendawan yang viral tu | Sebelum-sebelum ni kan ada viral tentang pau cendawan yang popular tu, time tu beratur orang punya panjang untuk dapatkan pau cendawan tu. So, sori la nieyl time popular dulu tu tak teringin lagi nak merasa, bila dah suam-suam kuku baru lah dapat rasa. hahaha..untuk gigitan yang pertama YES sedapnyaaaa..gigitan yang kedua not bad...gigitan seterusnya hmmm..kenyang...dan no more..cukup hanya sebiji pau cendawan. 

Sedap bagi pengemar sos cendawan dalam pau tu, for nieyl dia sedap tapi tak boleh makan lebih dari sebiji sebab muak sikit..cukup hanya sebiji buat rasa... Ini tak lama lagi nak masuk bulan ramadhan dekat bazaar nanti mesti ada jual lagi kan...Alhamdulillah..dapat rasa sebelum ramadhan..Kalau tak,kena beratur panjang... :)

  

2 comments:

  1. huhuhu kalau sos cendawan dok dlm pau ni mmg x makan la.. x minat.. ekekeke seram betul tgk pau ni.. hahhaa

    ReplyDelete
  2. Nak cuba juga.(^_^)Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...