Kopi Pertama Tanpa Warna



Kopi Pertama Tanpa Warna | Terpinga-pinga juga bila baca tajuk kopi tanpa warna ini sebabnya setahunya kopi mesti ada warna kan yang selalu kita minum. Di UK ada dua beradik ni telah berjaya menghasilkan air kopi yang dipanggil sebagai Clear Coffee yang sekali pandang memang kita akan nampak seperti air kosong.

Air kopi tanpa warna ini di hasilkan daripada biji kopi Arabica yang berkualiti tinggi dengan cara yang tidak pernah digunakan sebelum ini. Menggunakan label CLR CFF, ia menjadi kopi tanpa warna yang pertama di dunia. Mesti ramai yang teruja nak mencuba kan..

Kopi keluaran mereka adik beradik ini memiliki rasa kopi yang segar, aroma yang sangat tajam dan tanpa bahan pengawet, pemanis dan juga campuran bahan lain.





Harga 2 botol Clear Coffee ini adalah RM33.00 200ml atau $5.99 .Di petik dari laman Cosmopolitan.

 

6 comments:

  1. Unik sangat...pertama kali ni tahu dan tengok..biasa kalau sebut kopi hitam..kalau hitam tu memang orang akan bayangkan kopi..

    ReplyDelete
  2. meanrik tu.. Ayu memang suka coffee... harus try ni kalau jumpa

    ReplyDelete
  3. unik dan menarik..rasanya kat Europe jer kot?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...