Keranamu Ayam Goreng Mcd



 Keranamu Ayam Goreng Mcd | Jumaat yang lepas, teman kakak-kakak ni nak pergi makan ayam goreng Mcd kononnya nak pergi area Presint 2 tu. Dah parking kereta semua, pergi tanya "ayam goreng mcd habis" punah harapan. Terus start kereta pergi Alamanda, for sure lah ada, Alhamdulillah tercapai juga hajat dieorang nak makan ayam goreng mcd yang pedas tu.



Lunch date nieyl jumaat lepas, Faz,kak mona dan kak naz..Nanti kita keluar lagi ya..pergi makan ice cream pulak dekat IOI Mall 😚
  

4 comments:

  1. Alhamdulillah dah merasa.. mmg sedap.. patut cpt habis..

    ReplyDelete
  2. Liez pun dah makan... tapi masa awal2 kluar tu.. mmg sentiasa habis..

    ReplyDelete
  3. anak dara bam bam ayu .. suka tul ayam mcd ni. tapi tu la..mc d kat sini tak hala, bila balik malaysia, nie la yg dia cari dulu. sapa dtg pun.... sure kirim ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...