Ahli baru dalam Family

Ahli baru dalam Family | Syukur Alhamdulillah pada 7 April 2017 yang lepas nieyl terima seorang lagi ahli baru dalam family. Anak buah nieyl yang ke??tak nak bagi tahu la sebab nanti nieyl nak buat contest untuk korang. Stay tuned tau.. Bulan 2 hari tu nieyl terima anak buah baby girl, kali ini pun baby girl juga..



Cantik perjalanan Allah itu, walaupun nieyl belum dikurniakan anak sendiri tapi Allah swt limpahi nieyl dengan kehadiran ramai anak-anak buah yang mengisi kekosongan dalam diri ini..Terima kasih Ya Allah sesungguhnya Engkau lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hambamu ini.. Salam Jumaat semua!

6 comments:

  1. Alhamdulillah, Tahniah Nieyl! Seronok dapat anak buah ni kan.
    Welcome to the world.

    ReplyDelete
  2. Tahniah Nieyl. Kita tak terima anak buah baru dah..terima cucu je..πŸ˜†πŸ˜†

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...tahniah Nieyl...insyaAllah satu masa nanti ada rezeki untuk Nieyl juga..dan untuk PC juga..

    ReplyDelete
  4. Tahniah di atas kehadiran ahli baru dalam family :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...