Sunshine Blogger Award Ucing Kadayan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Thanks Ucing, tag nieyl..aduhai...kena jawab lah ni ya..hihihi...
ok ini jawapan nieyl untik 11 soalan ucing okay..


1) Terangkan kepada saya siapa awak sebenarnya.?
Seorang hamba Allah,anak ke 8 daripada 9 adik beradik,seorang isteri,seorang menantu sulung, masih menanti rezeki zuriat sendiri dan bekerja sebagai Personal Asistant kepada seorang boss yang baik.

2) Makanan kesukaan yang tidak boleh di lupakan.?
Tiada makanan yang tak boleh di lupakan, cuma nieyl tak boleh tinggal ayam..apa-apa pun ayam adalah pilihan pertama,dalam seminggu mesti sekali atau dua kali makan ayam.

3) Musik yang selalu dimainkan ketika bersedih.?
Banyak selalunya muzik yang rancak sebab nak happykan diri bila tengah bersedih.

4) Pengalaman memalukan yang terjadi di hadapan orang ramai.?
Pengalaman yang memalukan,rasanya sepanjang hidup 29tahun nie..belum pernah sekali pun terjadi perkara yang memalukan..Alhamdulillah.. :)

5) Apa yang anda buat pada masa lapang.?
Biasanya akan layani internet,layan movie ataupun tidur...hahahaha

6) Peristiwa kejutan (suprise) yang menyeronokan.?
Suprise birthday yang ke 21 thn, di pejabat..

7) Perkara yang membuat anda marah.?
Bila pemandu tidak pedulikan keselamatan pemandu lain, berurusan dengan orang yang degil, bila minta tolong orang buat tak tahu sahaja,menunggu orang

8) Peristiwa yang menyeramkan.?
Bila tidur, rasa ditindih dan tidak boleh bernafas, time tu memang rasa seram sangat.

9) Bagaimana cara seseorang itu boleh membuatkan anda senyum.?
Belanja kek SR atau aiskrim

10) Lawak habis sampai anda sakit perut tergolek-golek.?
Banyak...

11) Bila waktu dan masa membalas 11 soalan saya ini.? (^_^)
hari khamis, 16 Mac 2017 jam 9.30 pagi..
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

2 comments:

  1. terima kasih kerana sudi menjawab soalan ucing.wah cepatnya menjawab soalan.(^_^)

    ReplyDelete
  2. unni pun x suka mnunggu dan takkn bgi org mnunggu unni..hihiihihi, biasa tjadi tertindih ni memng rasa seram sgt..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...