Secret Recipe 20 Year Anniversary

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Secret Recipe 20 Year Anniversary | Siapa suka makan di Secret Recipe kita geng.. Umum pun dah tahu semalam merupakan Anniversary secret recipe yang ke-20 so, ada promo 2 for RM20 . Jadinya kesempatan yang ada itu jangan disia-sia kan. Gigih tau pergi beratur dan walaupun ada tragedi yang berlaku yang tak best, so..next time please make sure service di pertingkatkan ya..


Sebelum-sebelum ni kalau pergi SR selalunya nieyl akan order TomYum la sebab itu salah sati fav nieyl but semalam nieyl tukar citarasa,kononnya nak try makanan lain pula..


Semalam try makan prawn macaroni cheese,sedap sangat memang kena dengan selera nieyl. Dan dapat kek sorry...ha..itu kek tu dari anak buah nieyl yg kerja di SR, dia say sorry sebab makanan nieyl lewat sampai..dan terpaksa take away..huhuhu...tak apa..maaf diterima :)
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. look yummy la...tak perasan pun semalam punya offer..
    Dapat cake lagi erkkk...

    ReplyDelete
  2. mmg sakit hati jugak la smlm..mana taknya...sampai pukul 1 tapi semua dah hbs...ade meatball je...makanan sampai pun lepas 50minit

    ReplyDelete
  3. Alaaa semalam je rupanya. Baru ingat nak pergi hari ni.

    ReplyDelete
  4. Ramai peminat SR smpai beratur pnjg sgt ?? woahh.. btw comel nya kek with sorry caption =) mesti pihak SR pun tkejut dgn sambutan luar biasa pelanggan kan =)

    ReplyDelete
  5. elsa pergi semalam secret recipe. memang lah best murah tapi nak menunggu makanan sampai eeee lama betul. biasalah kalau dah nama promotion kan hakhak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...