Rezeki Hari Jumaat

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Rezeki Hari Jumaat | Korang jangan la jemu kalau tengok gambar selfie nieyl dengan cermin ajaib ni ya..walaupun latar belakang tu tidak berapa nak lawo..hihihi..sebab rasanya sudut itu yang dirasakan sesuai sebab cermin ajaib tu ada situ sahaja. Nieyl suka pula pakai baju jenis belang ni, nampak selesa dan nampak slim sikit kan..berbanding dengan baju bercorak kosong. Dan yang keduanya jarang nieyl nak pakai pergi kerja lebih daripada 2 color.So,hari ini nieyl pakai 3 color..ok x?



Alhamdulillah, rezeki pagi jumaat ni kakak office bawa kan nasi kerabu yang dia buat tau, dia tak beli..sebelum ini setiap kali dia bawa nasi kerabu, nieyl mesti bawa bekal..semalam dia dah warning awal² jangan bawa bekal, sebab dia bawa kan nasi kerabu..waaahh..nak bagitahu nie, nasi kerabu dia memang sedap sangat, memang boleh buat niaga laa..nieyl siap tanya resepi lagi..sebab manalah tahu nanti kalau ada kelapangan nak buat juga sebab nieyl memang belum pernah lagi buat nasi kerabu ni..


Nieyl dah lama sebenarnya tak makan berat time sarapan pagi, so hari ini kira dah langgar pantang dah nie sebab balut nasi kerabu, selalu nya tengah hari baru makan nasi..tapi tak apa lah rezeki orang dah bawa kan tu kita kena lah hargai betul tak..Alhamdulillah lepas makan nasi kerabu, cepat-cepat nieyl pergi makan lecithin 3 biji..untuk pembakaran lemak yang tidak diperlukan oleh badan kita. Oh ya.. best tau amalkan lecithin nie, badan akan rasa ringan dan InsyaÁllah kalau konsistem akan nampak perbezaannya...:)
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. alhamdulillah, mmg rezeki tu.. =D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki /...sedap tu nasi kerabu

    ReplyDelete
  3. Rezeki betul dapat nasi kerabu. Sedap tu! Betul nieyl! Baju corak belang menegak, kalau ikutkan memang nampak slim. Hihi.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki jumaat ..sedap pulak tengok nasi kerabu tue .. lama tak makan

    ReplyDelete
  5. Suka juga makan 'rice to wednesday' tu.

    ReplyDelete
  6. Cantik rezeki hari jumaat kan....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...