Moga murah rezeki

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Moga murah rezeki | Salam jumat korang! semoga hari ini lebih baik dari semalam dan sentiasa dimurahkan rezeki. Pagi ni nieyl sangat murah rezeki, duit turun dari siling pejabat..hahaha..excited sangat muka tu bila dapat duit walaupun duit tipu je..hihihi..saja nak happy kan diri di pagi jumaat yang mulia ini..sama² kita berusaha untuk capai apa sahaja yang di hajati...semoga Allah makbulkan segala doa² baik kalian..

     Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

2 comments:

  1. ala nak juga duit jatuh-jatuh..hehehe..

    ReplyDelete
  2. hehehe..mula-mula baca macam..wah..duit jatuh dari siling ek? tapi last-last. duit tipu yer. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...