Minggu Manisan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Minggu Manisan | Nieyl memang jarang minum air manis kecuali kalau pergi makan di restoran ataupun kedai. Jadi,air kosong adalah bestfriends yang sentiasa ada bersama. Last week 2 hari berturut-turut nieyl makan manis tau..


Kek birthday anak buah nieyl yang ke-12 , helloo indulgence secret recipe tu..aduhaii..memang mencabar nafsu makan ku..hihihi..


Hari berikutnya, dapat pula Cheese tart..yang ini maaf nieyl memang tak boleh nak tolak sebab salah satu fav nieyl ni weh..rugi kalau tak makan...sedaaaaappppp sangatttttt.... nieyl makan dengan husband..dia pun suka juga..

Bila dah makan benda-benda manis ini,meh kita tengok 10 gejala Diabetes, ada atau tidak salah satu atau lebih dari gejala di bawah ini yang ada pada kita. Kalau ada, please..kurangkan gula dalam pemakanan korang..Bahaya..

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

3 comments:

  1. Jangan selalu makan makanan yang manis-manis sis..tak pasal nanti kan dapat penyakit

    ReplyDelete
  2. tq nieyl for reminding.
    aida ni kaki air manis.
    aduhai... da le history famili semua ada diabetes :(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...