Lunch Date With Sister's At Jombali

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Lunch Date With Sister's At Jombali | Kadang-kadang kerja je putrajaya tapi banyak lagi sebenarnya tempat makan yang belum pergi lagi. Jumaat lepas, nieyl plan small gathering bersama kakak² office nieyl. Walaupun dah lama tidak duduk sebumbung lagi,tapi Alhamdulillah silaturrahim masih lagi kuat dan masih lagi satu family... 😊


Kali ini nieyl plan lunch di Jombali, dorsett Putrajaya berdekatan dengan hero market. Kalau tak tahu, boleh google maps ya.. Tempat dia sangat selesa ,bersih dan makanan pun sampai cepat walaupun ramai orang, kita tidak perlu nak tunggu lama-lama sangat. 


Makanan di jombali ini menghidangkan makanan citarasa Malaysia yang sedap dan halal. Portion untuk seorang makan memang banyak dan berbaloi dengan harganya. Tidak terlalu mahal dan tidak terlalu murah. Yang penting sedap okay!


Ini adalah kali pertama nieyl try makan di Jombali ini so, memang tertarik nak cuba nasi goreng chicken Chop. Memang sedap dan kenyang. InsyaÁllah nanti nak ajak en.husband pergi lagi..hihihi..

Jombali Putrajaya
Unit LG09 & LG09A at Lower Ground Floor, No 1,
 Jalan Tun Abdul Razak, Presint 3,
62100 Putrajaya, Wilayah Persekutuan

Waktu Operasi : 9 Pagi -10 malam

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. paling penting boleh berkumpul dgn semua tu yg mahal

    ReplyDelete
  2. Untung laaa duduk putrajaya tuuuu...kekekebaca dalam nada jeles tau..kekeke..

    ReplyDelete
  3. Sedapnya nampak makanan tu! ras lapar pulak perut ni hehehe.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...