welcome my new niece

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


welcome my new niece | 11 Februari 2017 telah lahir seorang puteri yang dinanti selama 4 tahun. Alhamdulillah...Tahniah adik ipar nieyl..kehadiran baby girl melengkapi sepasang cucu MIL nieyl. Dirancangkan nak bersalin di Selangor, due bulan 3..tapi sebaik-baik perancangan, Perancangan Allah itu adalah yang terbaik. Baby lahir di Kedah Sungai Petani. 16 Februari 2017 baru balik ke Selangor berpantang di rumah MIL nieyl.

Eh..terlupa pula nak bagitahu nama baby girl  tu..nama dia Eryka Ellsa..kteorang panggil Ellsa..Princess Ellsa...♥ Lepas nie kena doakan maklong pula tau..moga maklong juga dapat baby tahun depan..Ameen..Ameen... sayang ellsa..sayang adam..


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. Ameen...moga lepas ni rezeki Nieyl pula ya...
    Assalammualaikum Eryka Ellsa.

    ReplyDelete
  2. Wahhh tahniah dah dapat niece!
    Semoga jadi anak yang solehah, inshaAllah.

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah Mak Long pun akan dapat baby jugak... aamiin..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Nieyl dpt anak sedara. Hakak pun baru dpt cucu sedara. Insyaallah moga hujung tahun ni Nieyl punya turn pulak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...