Mee Sup Sempoi Nieyl

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Mee Sup Sempoi Nieyl | Bila dah bosan makan nasi berlauk di waktu dinner, mula memikirkan masakan apa yang paling simple, paling cepat, paling sedap dan paling murah. hihihi.. Yela modalkan dalam rm5 dapat 3 mangkuk mee sup.hahaha..


Ini cara masak nieyl yang sangat simple, biasanya kalau mee sup ni bahan-bahan dia mudah sahaja. Korang pun boleh buat..jangan lupa letak la garam secukup rasa. Dan nieyl letak pati ayam 1 sudu kecil untuk kuah sup tu..cenggini rasa diaaa... 👍👍👍👍👍👍


Selain mee sup, nieyl suka juga masak meggi sup, bihun sup cuma kalau bihun sup nieyl just guna telur + ikan bilis sahaja..sedap tau korang..nanti kalau nieyl buat..nieyl tunjuk kat korang.... :)
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Nampak sedap Nieyl..
    Walaupun sempoi :)

    ReplyDelete
  2. Sempoi macamana sekalipun kakak jenis tangan dah biasa masak sedap aje Nieyl
    Apa lagi mak Nieyl kan tukang masak... keturunan jatuh pada anak dia:)

    ReplyDelete
  3. Macam sedap ni. Lagi best bila makan dengan sambal kicap! hehehe.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...