Lunch Date at Go LoKal Cafe

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Lunch Date at Go LoKal Cafe | Again!Again!maaf ya korang belum move on lagi dengan tempat baru ni. Actually, bukan tak move on kebetulan ada orang nak belanja makan dekat situ hari jumaat yang lepas so, peluang kedua lah untuk makan cendol durian yang sedap tu. Sebab sebab durian tu bukan perisa atau pati durian ya...ianya durian yg real dan sedap.




Inilah dia kakak² lunch date nieyl last week. Alhamdulillah, sedap dan kekenyangan semuanya rezeki hari jumaat..Thanks kak fieza ♥..
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Mangkuk cendol tu besar betullah Nieyl
    Rasa kakak kalau utk berdua pun boleh tu:)

    ReplyDelete
  2. Aduhhh terliurnya tengok cendol tu Nieyl...lama tak makan cendol weyh

    ReplyDelete
  3. Kenapa sedap sangat? Tak boleh tengok cendol tu mengugat iman tau Nieyl.. 😁

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...