Korang Dah Tempah Baju Raya?

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Korang Dah Tempah Baju Raya? | Semua sedia maklum yang tahun ini hari raya aidilfitri jatuh pada 25 Jun 2017. Kebanyakan tailor dah tutup tempahan untuk baju raya. Aduhai..rabu malam nieyl baru keluarkan segala kain pasang yang belum dijahit lagi. gigih malam tu juga pergi hantar dekat rumah tailor area rumah nieyl tu.

Actually,semua ini baju kerja nieyl..hahaha..kain untuk raya belum beli lagi sebab baru plan nak beli kain pasang next week after gaji. Saja mulut ringan tanya tailor, bila last boleh hantar kain untuk baju raya, dia kata selagi belum penuh OPEN laa..wahh!masih ada peluang lagi ni kan..huhuhu..harap-harap sempat la..kalau tak salah satu baju kerja kena simpan untuk baju raya..(xmo.xmo)


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. Tak beli dah tahun ni..pakai kenduri punyer tahun lepas bulan 11 tu.

    ReplyDelete
  2. Alaaa...blom la...tp dh booking slot tempahan..kain je x beli lagi

    ReplyDelete
  3. yg hijau kanan sekali tu cantiklah :)

    saya tak kisah sangat baju raya..hehe..pakai je ape yg ada sebab pergi kerja pun pakai seluar je..sekali sekala je pakai baju kurung..Adam je lah kot yg excited sikit nak beli baju raya..hehe

    ReplyDelete
  4. biar betul dah tutup order dah untuk baju raya?
    baru bulan 2 ni hehe. btw sy blogwalking dan follow blog awk. jemput la datang blog saya.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...