Happy Birthday Husband ♥

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Happy Birthday Husband ♥ | Bukan mudah nak buat surprise untuk en.husband nieyl ni jenuh juga nieyl berpakat dengan anak-anak buah nieyl. Nasib baiklah dieorang ni sudi membantu. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancarnya. 

Kejadian berlaku sehari sebelum tarikh hari jadi sebenar en.husband, saja taknak dia syak apa-apa, cuma cakap nak belanja dia makan je. Dia pun ikut je la,mana isteri dia drive. Kek semua nieyl serahkan pada anak-anak buah nieyl uruskan termasuklah makanan. Kecian dieorang, bawa kek dengan motosikal je..hihihi..

Nieyl bawa pergi makan dekat Mcd Putrajaya sahaja, kebetulan malam jumaat tu tak berapa ramai sangat so,dapatlah tempat duduk yang agak tersorok sikit. Nieyl dengan en.husband sampai je, kek semua dah ada atas meja..senyum lebar laaa en.husband kita tu..hihihi..


Ok ini kek brownies tau, serius sangat sedap rugi kalau siapa tak try order dengan Dapoer_Leutik ada macam-macam lagi kek ikut citarasa korang nak kek macam mana,selain itu ada juga cheese tart dan lain-lain,korang boleh usha dulu dekat IG dia. 


Inilah dia birthday boy, so kepada yang ada tanya nieyl dah kahwin ke belum, nieyl dah kahwin cuma nieyl kurang publish cerita en.husband. So,orang ingat nieyl tak kahwin lagi..hihihi..


Inilah wajah kesayangan nieyl yang sentiasa membantu nieyl dalam apa juga planning, bagus dieorang nie..umur sebaya , seorang asyik nak melawa sahaja, yang seorang lagi ni kuat makan..huhuhu..Apa-apa pun terima kasih korang! ♥
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Anak buah boleh dibawa merancang cantiklah jadinya
    Hubby Nieyl mesti gembira tak terkata
    Happy birthday buat cinta-hati Nieyl:)

    ReplyDelete
  2. oololololo so sweettt...memjadi gak suprise tu nieyl heheheeheh.... teliur tgk brownies tu...pandai die deco..nampak rich gitu brownies tu....

    moga husben nieyl terus sihat dan bahagia di samping isteri tercinta yeak....

    ReplyDelete
  3. Sendatnya kek. Tertumpah air liur ku

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...