4 Hari je kerja minggu nie

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

4 Hari je kerja minggu nie | Selalu sembang dengan kawan², alangkah bestnya kalau seminggu 4 hari atau 3 hari sahaja kerja. hahaha..Mengada-ngada betul kerja 5 hari seminggu tu pun dah syukur Alhamdulillah tau. 

Apabila obses dengan cermin begini lah gayanya setiap pagi de depan cermin nasib baiklah tak ada cermin besar dalam bilik ni, kalau tidak retak seribu dah rasanya, asyik pose depan cermin je..saja je nak share gambar nieyl sepanjang this week bekerja. 


Salam jumaat semua,selamat bercuti berhujung minggu :)
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. hehe..macam-macam gaya Nieyl..takpe, kalau rasa takde mood, kenangkan orang-orang yang takde kerja. diorang lagi kesian

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat 😄 xpa, hjg minggu cuti kan 😉

    ReplyDelete
  3. rajin betul nieyl selfie hehe.. singgah malam sabtu kesini hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...