Terima kasih Mak!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Terima kasih Mak! | Last week punya cerita, nieyl duduk rumah nieyl sekarang ini adalah lebih kurang 6 tahun. Duduk ketika single setahun dan 5 tahun dah berumahtangga. Alhamdulillah.. jadinya masa nieyl terima rumah ni, ayah serahkan sebulatnya kipas,lampu,lantai semua lah untuk nieyl beli dan pilih sendiri.

Ntah kenapa bulan 6 tahun lepas lagi, kipas nieyl dekat ruang tamu tiba-tiba slow walaupun dah high kan pun masih lagi slow dan lama kelamaannya langsung tak berfungsi. Jadi, untuk tukar kipas 2 biji dekat ruang tamu tu memang tertangguh atas sebab tertentu. Sebab ada benda lain yang lebih penting perlu nieyl buat. 

Sebab pada nieyl if nak tukar, biar kita tukar baru yang lebih baik dan lebih tahan lama sebab kipas mahal kan, tak nak beli kipas 2 tahun nanti kena tukar lagi. 


Last week En.husband bawa balik kipas dari rumah mak mertua nieyl, kipas tu tak guna dah so En.Husband ambik pasang dekat rumah..yeay..best dapat kipas baru dan mahal.. sekarang ni masih survey harga dekat lazada. Sebab plan nak beli satu lagi... 😉😊 So,kipas berdiri merah tu dah tak guna dah..simpan dalam bilik je..


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. alhamdulillah, senang sikit ada kipas siling dari kipas ddk ni, budaak2 pun xkacau =)

    ReplyDelete
  2. alolo..bertuahnya dapat mak mentua baik..:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...