04 January, 2017

small gathering

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

small gathering | Dah lama rasanya tak plan buat gathering dengan kakak² office yang dah keluar dari jabatan nie. Time nieyl masih bercuti last week, sempat buat kecil-kecilan di rumah kak herrni sebab InsyaÁllah next week akan berangkat ke tanah suci untuk mengerjakan umrah bersama family. kami ada 7 orang, 2 orang lagi last minit tak dapat join sebab ada urusan personal yang tidak boleh di elakkan..but it's ok...InsyaÁllah next time boleh buat lagi..😍

K.herrni masih lagi bercuti belajar, so..kteorang buat hari jumaat sebab rehat lama sikit so, adalah masa nak bersembang² lepas lunch. Yang paling bestnya, k.herrni masak untuk kteorang semua..wahh!bukan senang tau nak rasa...TQ k.herrni










Tersandar juga la rasanya sebab terlalu kenyang, sedap sangat k.herrni masak dengan penuh kasih sayang walaupun kelam kabut..hihihihi..Terima kasih sudi jemput kami datang ke rumah, jamu kami dengan penuh makanan atas meja..kteorang tak datang rumah orang untuk makan je tau, k.aya ada sediakan buah tangan untuk k.herrni..nak tahu apa?hihi...next entry nanti nieyl share okay... 

Happy working semua!
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. Allhamdulillah.... smg silaturahim semakin erat.... sedapnya cik nieyl masak... :)

    ReplyDelete
  2. seronokkan dapat makan ramai-ramai macam ni. hehehe

    ReplyDelete
  3. Ukhuwah itulah yg buat tambah sedap makanan yg dihidangkan olehnya Nieyl
    Semoga walau dah berjauhan ukhuwah terus terjalin.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)