Prosperity Burger Menjadi Kegilaan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Prosperity Burger Menjadi Kegilaan | Tak tahu la kenapa setiap tahun tunggu dia ni muncul. Bagus sangat ke dia ni hah..sampaikan beratur panjang-panjang pun tak kisah janji dapat.. eh.. tak biasa pun beratur panjang semata-mata nak beli prosperity ni biasanya Drive thru aje..senang. Tahun ini baru sekali nieyl makan. Ada orang dah berulang-ulang kali makan dah..sabar..sabar..akan repeat juga nie tengah tunggu en.husband belanja.. So far kalau beli prosperity nie nieyl memang tidak gemor sangat air dia,selalu bagi orang lain je air tu. Kita makan kentang dengan prosperity je....


dah 3 hari nieyl x makan malam,hahaha..poyo betul baru 3 hari je pun..kena berjinak-jinak dulu tak boleh terlalu drastik..so,please jangan ajak pergi makan luar di malam hari ya...huhuhu..:) #diet #kesihatan #azamforbabythisyear #insyaAllah #doakan #semogaianyadimakbulkan
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. Akak masa memula prosperity keluar siappaksa hasben akak gie beli..hahahaha

    ReplyDelete
  2. lama tak makan mcd..huhu...tp teringat dulu, makan memang sdp sbb daging dia lembuttt..

    good luck utk azam tahun baru tu! :)

    ReplyDelete
  3. Belum dapat memang nak sangat rasa tapi bila dah dapat muak juga sebenarnya
    Anak-anak kakak sukalah..

    ReplyDelete
  4. tak try lagi ... sbb burger besar sgt ..x abis

    semoga misi # tu berjaya ... inshaaAllah

    ReplyDelete
  5. aida lom rasa lg ni nieyl.
    da 1-2 bulan tak singgah McD.
    dap nyerrrr...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...