Mix Fruit tart by dapoer leutik

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Mix Fruit tart by dapoer leutik | selamat petang korang, pagi tadi nieyl ada share pasal gathering dengan kakak² dekat office, ada cakap kiteorang ada bawa sedikit buah tangan untuk k.herrni tapi dari kak aya la..dia order dengan seorang kenalan nie. Nieyl dah beberapa kali order dengan dapoer leutik ni, sangat tidak mengecewakan lagi-lagi mix fruit tart ni..25 biji tak cukup tau..hahaha... Nah!untuk tatapan korang..kalau rasa meleleh air liur tu..pergi cepat² order okay..detail nieyl sertakan dekat bawa nanti..

dapoer leutik ni menerima tempahan cakes, dessert, cookies, mini catering dan doorgifts. kalau korang nak tengok hasil² kerja beliau,boleh la ke IG dapoer leutik okay..




dapoer leutik

Instagram : dapoer leutik
No h/p :012.2193484
Delivery & Self pickup
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...