Majlis Akad Nikah Mia Ahmad & Izham Tarmizi

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Majlis Akad Nikah Mia Ahmad & Izham Tarmizi | Syukur Alhamdulillah, akhirnya 2 hati kini bersatu sebagai suami dan isteri. Nieyl memang peminat Mia Ahmad since belum berhijab lagi dan Skuad Bola Sepak JDT walaupun no IC KL..hahaha..dari awal lagi masa izham mengorat Mia di twitter, peminat dah mula mendoakan kebahagian dieorang hingga jinjang pelamin..Alhamdulillah..

Pada hari Jumaat 13 Januari 2017, Mia dan Izham selamat bernikah, Mia menerima mas kahwin RM2,000 tetapi merahsiakan jumlah wang hantarannya. Ramai yang menonton saat-saat indah mereka di tonton.com.my yang menyiarkan majlis akad nikah mereka secara ekskusif untuk penonton tonton.

Semoga ikatan perkahwinan mereka akan terus berkekalan sehingga ke Jannah..Ameen...

Kredit Foto : project2pi
























  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

3 comments:

  1. Cantik kan:)
    Lepas ni Mia jadi org Johorlah..

    ReplyDelete
  2. saya tak minat pun dieorang ni... cumanya suka tengok decoration tempat akad nikah tu. cantik. rumah dia kan?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...