27 January, 2017

Kerepek Pisang Sedap

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Kerepek Pisang Sedap | Susah sekarang ni kita nak dapat beli kerepek pisang yang nipis, kurang masih dan berlemak. Sekali makan memang akan repeat order lagi tau, sebab kalau dah start makan tak sedar diri tahu-tahu je dah habis satu bungkus. Betul, itulah kata-kata customer yang beli kerepek pisang ni..

Bukan customer je,nieyl sendiri pun dah berapa kali repeat order, sampaikan kawan-kawan beli lah dekat pejabat ni.. Benda sedap memang kena kongsi lagipun memang sedap pun. Nieyl memang simpan 3 tupperware dekat pejabat ini,so kalau ada sesiapa yang datang  nieyl bagi dieorang rasa.. 

Tapi kalau korang yang baca nie, maaf lah ya nak pelawa jauh..tengok jela gambar ya... hihi..



Ini sekelip mata je habis orang beli dekat pejabat tu, nieyl bawa dekat pejabat tak banyak sebab ikut stok pisang yang ada. Kadang -kadang stok pisang dah habis. Kalau ada extra nieyl bawa extra untuk kawan-kawan..


Hari ini nieyl bawa 4 bungkus je sebab ada orang whatsapp nak beli,kebetulan memang tinggal itu sahaja stok yang ada sebelum cuti panjang tahun baru cina..😉 benda yang sedap memang sangat limited..huhuhu...

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)