Google Chrome Problem

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


 Google Chrome Problem | Bila dah tertahun menggunakan browser google chrome, hari ini not sure kenapa hari ini pc nieyl dan beberapa orang dekat pejabat ini ada masalah dengan google chrome asyik not responding, slow dan blank screen. Dah buat aduan pagi tadi tapi network semua ok xde masalah. So,terpaksa nak tunggu dia, google tu elok sendiri..
 
Sementara tu kena pakai browser IE, sangat mencabar sebab tak semuanya boleh buka sepantas google chrome tapi boleh la guna sebab kalau tak,kerja tak siap, blog tak update, niaga pun tak bergerak. Sori ya korang kalau nieyl tak sempat terjah blog korang hari ini. Sebab IE ni dia kurang mesra alam sikit, ada blog yang boleh buka, ada yang tak...InsyaÁllah..harap² masalah ini esok pulih la.


Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. Kena panggil org IT utk tolong ni
    Memang kalau dah biasa guna google chrome nak tukar explorer jadi tak biasa.

    ReplyDelete
  2. saya pulak tak pakai google chrome.. saya selalu pakai monzilla atau internet explorer je

    ReplyDelete
  3. saya dah lama tak guna IE sebab memang slow. Try lah Mozilla

    ReplyDelete
  4. sama ler kita, guna chrome.
    aida ok je. sib baik x problem.
    kurang suka guna IE.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...