Coklat Untuk Mereka

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Coklat Untuk Mereka | Makcik nieyl every week akan mai rumah jenguk nieyl dengan mak dan selalunya dia akan bawa buah tangan untuk dan nieyl. Selalunya makanan lah, so last week dia bagi nieyl coklat. Biasanya kalau dekat rumah nieyl jajan ke gula² atau coklat jarang dapat sambutan sebab yela tak ada budak² dekat rumah kan. So,selalunya nieyl akan bawa mai office, letak dalam bekas so sesiapa yang datang bilik nieyl boleh la makan.. 😀 walaupun hanya coklat, itupun rezeki... orang makan coklat nie akan happy je...so,klu stress² pergi cari coklat okay!


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. untung laaa ade banyak makanan...hihihi

    ReplyDelete
  2. waa'laikumussam, sy suka cloud 9! yeahhh 😁

    ReplyDelete
  3. Bestnya ada banyak stok makanan! Kalau kat ofis. Letak je apa pun makanan, sure habis. Hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...