Cermin sangat membantu dalam rutin harian

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Cermin sangat membantu dalam rutin harian | Kebanyakkan gambar,nieyl memang dengan cermin,sebab bila tengok diri dalam cermin tu rasa confident. Tak peduli dah orang kata apa dah. Atas meja pun ada cermin untuk sentiasa kelihatan senyum je biasa tengok cermin..macam ada aura la..sebab nieyl bukan jenis yang suka make up, so..kalau pergi opis pun muka just bedak and lipstik. so, kalau nak tengok PA yang sangat sempoi..ha..ini lah dia..hahaha..Yang penting happy dan confident okay.. Nah!belanja gambar terbaru, dalam proses diet sihat ni...😊


  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

2 comments:

  1. Bukan kita aje suka cermin tau
    Budak pun suka cermin.
    Apa lagi kita perempuan kan..kan...:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...