Black Canyon Coffee IOI CITY MALL PUTRAJAYA

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Black Canyon Coffee IOI CITY MALL PUTRAJAYA | Sebelum bercuti panjang tahun lepas, bulan disember, Kawan-kawan PA nieyl ajak pergi lunch dekat Black Canyon Coffee dekat IOI. Actually, ini first time nieyl try makan dekat restoran ini. Restoran ini menyediakan hidangan air kopi yang sangat berkualiti tinggi, sedap dan terbaik. Air kopi yang sedap itu adalah dari biji kopi yang segar yang di import dari seluruh negara dan ditanam di Thailand.

Black Canyon Coffee ini bukan sahaja terkenal dengan aroma kopi yang sungguh sedap, tapi ianya juga menyediakan pelbagai menu masakan thailand. Kalau sebut sahaja thailand korang mesti dah tahu apa yang sinonim dengan thailand.. Ofcause lah TomYam dia kan..

Spicy Prawn Tom Yum RM15.90

Sweet and Sour Chicken RM9.90

Black Canyon Ice Coffee harga rm9.95



Dekat atas tu antara menu yang nieyl dgn kawan² pilih dan kami makan 3 orang..selain itu kalau korang malas nak pilih-pilih menu, ada juga di sediakan set-set yang lebih mudah korang pilih dan Black Canyon Coffee juga ada masakan jenis ala carte, nasi goreng,mee goreng dan lain² lagi. 

Black Canyon Coffee ini dekat lembah klang dah ada 8 branch dah..merata dah ada... 😃

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. yuhuu... semua nampak sedap.... nasi empat segi tu... Allhamdulillah

    ReplyDelete
  2. Black Canyon memang dish dia sedap-sedap.
    Kalau anak kakak suka tomyam tapi kakak suka noodle dia Nieyl.

    ReplyDelete
  3. Menarik n nampak sedap..nasi tu kan kiut je letak atas pinggan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...