Rindu nak berblogging

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Rindu nak berblogging | itulah dia bila bercuti panjang, tak sempat lagi nak mengadap laptop atau komputer dekat rumah. Hari ini sempat update blog sebab nieyl ada dekat opis skrg nie, kena datang opis sekejap untuk settelkan surat dan perjanjian kontrak untuk next year,due dia hari ini, so nak x nak memang kena masuk opis sekejap untuk settelkan semuanya. 


Rindu nak taip banyak² entry, tapi masa tidak mengizinkan. InsyaÁllah next week nieyl dah start kerja semula seperti biasa..Harap² banyak la story nak share ngan korang nanti...Oklah,bye² korang..♥

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. Bye nieyl :) Nanti cuti hujung minggu new year pulak. Happy new year

    ReplyDelete
  2. Kalau duduk bercuti memang tak ingat bloglah Nieyl, kakak pun sama

    Psst.. warna baju kita samalah hari ini hihi...

    ReplyDelete
  3. Sama lah ngan kita. Rindu nak blogging and bw

    ReplyDelete
  4. akhirnya dapat buka blog nieyl balik .. nieyl dah buang stream lagu tu ke ... hehehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...