Dapat Hadiah Dari Bandung

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 



Dapat Hadiah Dari Bandung | Setiap tahun boss nieyl akan bawa family dia bercuti hujung tahun. Last year tak sempat nak pergi oversea, boss pergi SABAH, seingat nieyl wife boss belikan nieyl brooch mutiara. So,tahun ni boss pergi Jakarta dan Bandung,nak tahu nieyl dapat apa tahun nie?hihihi..Jujur dari hati ini, tak expect pun boss akan bagi hadiah telekung dari Bandung nie, bila dia bagi pagi tadi tu, Ya Allah...terharunyaaa... Syukur Alhamdulillah...sejak kerja nieyl dah jaga 2 boss, dulu boss nieyl Datin Alhamdulillah, pun sangat baik dengan nieyl.. Terima kasih BOSS!




  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. nieyl.saya mintak maaf kalau awak terasa. saya tak dapat nak blogwalking setiap hari ke blog awak dan blog2 orang lain jugak. sekali sekala jer saya dapat BW. sorry sangat2 sebab sy sekrang tengah busy siapkan my thesis

    ReplyDelete
  2. wah best dpt bos mcm ni, xlupa pkerja. Ada benefit jg kat kita buat collection ole2 =D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah... murah rezeki nieyl :)
    untung dpt bosses yg murah hati.
    ingatan dia tu yg buat kita terharu kan :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...