Yeay!dapat sofa

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Yeay!dapat sofa | Kebelakangan ni agak sibuk dengan beberapa urusan sampai nak update entry pun no idea. Apa² pun hari ini update juga walaupun 1 2 entry ya...hilangkan rasa rindu nak menulis. Actually, nieyl nak habaq kat korang..nieyl dah dapat sofa dalam bilik dekat office tu. Walaupun tak berapa nak empuk, tapi syukur Alhamdulillah..nampak kemas selesa. Kalau² boring duduk dekat kerusi komputer tu, boleh relax dekat sofa tu...Bantal LOVE tu sebenarnya untuk letak dekat belakang kerusi komputer nie,sebab untuk elak sakit pinggang..tapi letak dekat sofa dulu buat sementara waktu..Nanti nak cari bantal lain...:)

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. Sebenarnya sofa yg agak keras lebih baik Nieyl
    Selain tahan lasak juga tak ronyokkan baju tetamu yg pakai kain sutera
    Sebab kalau empok sangat tenggelam ronyok baju bila duduk:)

    ReplyDelete
  2. comel bantal kaler pink.. nk blh x?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...