11 November, 2016

Tambah lagi koleksi PINK

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 



Tambah lagi koleksi PINK | Kalau orang tanya, suka warna apa? nieyl akan jawab ofcouse lah pink..kebanyakkan wanita memang warna pink salah satu fav color dia. Termasuklah orang yang tengah menaip nie, salah satu fav color adalah PINK selain dari Biru dan Purple. Kalau PINK tu lebih 60% la, berbanding 2 warna yang lain tu.

Semalam baru beli earphone dan USB Cable warna PINK...Yeayyyy...nampak tak tu bekas letak cop-cop pun warna pink..nasib lah ya...bos dapat PA yang gila warna Pink.. 



Salam Jumaat semua!
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. eh, usb waie kita sama lah..sebijik! :D

    ReplyDelete
  2. yeahh pink,,, suka sgt kaler pink ni

    ReplyDelete
  3. Saya pun, saya suka pinkk..hehehe...pink menghiburkan hatikuu

    ReplyDelete
  4. Same goes to me. I am a pink lover

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)