18 November, 2016

Siapa suka makan kerang?kita geng!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Siapa suka makan kerang?kita geng! | Ada ketikanya nieyl memang gila makan kerang, sanggup pergi kedai order kerang bakar. Tapi kerang kalau besar,kalau kecil macam tak puas je makan kan. Pernah terjadi bila tunggu order makanan lambat sampai, kita orang kerang makan berbekas-bekas sampai ralit lah makan tak sedar diri..hahaha..dan yang paling best kalau dapat sos yang sedap..memang tak ingat dunia lah..


Nak makan kerang ni kerana cuci kerang tu bersih-bersih tau sebab kalau tak nanti ada yang masih berlumpur. Aik..terliur pula nak makan kerang nie...
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

10 comments:

  1. telan air liur ni pagi-pagi..hehe

    ReplyDelete
  2. Suka2..tapi x boleh makan selalu..nanti 'eczema' akak marah..hihi

    ReplyDelete
  3. Sedapnya..
    Sep sikit..
    Cicah dengan kicap cili pun best..

    ReplyDelete
  4. aduss..tiba2 teringat kerang bakar kat padang kota..uwaaaaa

    ReplyDelete
  5. kerang bakar sedap..hehe..tp kena yg bersih betullah :)

    ReplyDelete
  6. Ok..kita geng..akak mmg hantu kerang..sedap...tp la ni mahal skit kan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)