Rezeki Hari Khamis

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Rezeki Hari Khamis | Hai korang, lambat hari ini up entry sebab tak ada di tempat dari pagi tadi sibukkan diri di majlis perhimpunan pagi ni..yang pasal perhimpunan tu nanti kita cerita lain entry ya.. Pagi ni tak bawa bekalan makan pagi pun sebab ada di sediakan makan pagi hari ini..Alhamdulillah..


Sejak² berpindah di bangunan baru nie baru sempat berselfie depan cermin besar tu itupun kalau sampai awal dekat office la..kalau mai pukul7.30 segan sikit sebab dah ada orang masuk kerja area situ.. Gambar nie elok sikit, dari gambar dengan IG tu.. Yang dekat IG tu sebab terkejut bos nak lalu..hahaha..


Menu breakfast nieyl pagi tadi, yang sedap kuih seri muka dia paling sedap yang pernah nieyl makan. Rasa rugi pula ambil 2 ketui je...hahaha..so,kalau nak order catering..tu nieyl share skali contact no dia okay.. :)
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...